Risau Nye Ya Allah

assalamualaikom semua sy nk tanye normal ke ye 16weeks 6 hari.. nurse tekan2 perut td dia kata kosong x rase apa apa.. atau kulit perut sy tebal?normal ke sy first baby.. ade tak sapa sapa penah mcm ni.. ya allah risau sgt doa kn semua nye baik baik shj ye?

2 Các câu trả lời

Jangan risau sis.normal.ikut keadaan ibu.saya 20 weeks keatas Pon prut masih kempis.nurse tekan2 kata xrsa baby.tapi bila scan Ada je degup jntung n baby.baby masih kcik.memang susah nk rsa

lbh baik scan kat dcna kita blh tau bby kita sht or x...