38 week baby 3,1

Assalamu alaikum mommy" saya nak tanya saya sudah 38 week berat baby 3,100 boleh tak saya melahirkan normal sedangkan badan saya ni pendek lepastu gemuk pula katanya pinggul saye kecil,semalam hari isnin perut sakit lepastu keluar lendir campur darah,saya pigi ke hospital cek tapi dokter cakap masih pembukaan 1,jadi saya balik rumah lagi,tanggal 17 semalam jumpa dokter cek baby sekali cek pembukaan tapi dokter cakap pembukaan masih 1 lebih sikit Dan sampai sekarang belum ada tanda tanda kontraksi,makan apa ya biar baby cepat keluar bagaimana nak cepat ada kontraksi.tolong di jawab ya mommy" sebab saya baru pertama kali punya baby dan tak tau apa apa🙏🙏

1 Trả lời

rasanya squat mbntu.. mknn better dont try sbb ada org ok ada org mkin skit at last czer..