Upt positif

Assalam…saya nak tanya…boleh ke upt positif,lepas beberapa hari negatif? 10/4/23- saya buat upt double line tp cair 12/4/23- buat upt lagi tapi dah pekat sangat g scan doctor bgtau awal kehamilan sebab rahim nampak tebal…saya takde bleeding pape cuma cramp cramp pinggang…jadi semalam n harini tangan gatal nak buat upt..-ve….maklumlah ttc 10tahun…

1 Trả lời

guna upt brand sama atau berlainan? kalau ikutkan puan dh delay period berapa hari?