sakit bahagian bawah perut

assalam...nk tnya..normal ke sakit bawah perut?ke sbb bnyk sgt bgerak atau penat .. sbb keje sy bnyk bgrak..angkat² meja sume... risau la...

11 Các câu trả lời

Mintak surat dri dr

5y trước

Mana ade ngada2 sis. Aduyai kesian awak! Orang keliling awak takde common sense ke ape. Boss pun lahai! 😣Kita nak dapat sorang zuriat ni bukan senang. Allah jela tahu pengorbanan ibu2. Mintak la surat doktor, inshaAllah dapat membantu. Semoga urusan awak dimudahkan. Aaamiinn. ☺