💋

Assalammualikum ibu² smu...sy dh 38week tpi tak ada tanda² nk brsalin lgi cuma baby dlm perut asik mngeras ja...ibu² smu tlong doakan sy ye supaya sy cpt brsalin sblum duedate dan supaya sy dan baby selamat brsalin nnti ye😇 #secondbaby💕

💋
71 Các câu trả lời

aaminn doakan saya jugak 26/12 saya dah kena serah diri kalau x beranak jugak diorg nk induce saya masih xdx tnda lagy

Sm lah sy pun 38 week 5 hari. Due date 12 july. Doakan semoga semua dipermudahkan. Aamiin.

Waalaikumslam, samala sy 37 weeks, tapi still belum ade tanda2 lg. Inshaallah Semoga dipermudahkan kan ye sis

sama laaa kita.. lately baby mengeras jeee.. in shaa Allahhh semoga dipermudahkan semuanya ye sis ♥️

Waalaikumussalam, saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan bersalin. Allahumma Aamiin 🤲🏻

Waalaikummusalam...semoga allah permudahkan segala urusan sis...doakn sy jgk ye

sama. lahh. belum ada tanda2 lagi,. due. 3 jan 2021, baby nak keluar 2021 agaknye

4y trước

sma laa kita, tpi bby xmsok laluan lagi, risau kena induce jaa klo xmw kluaq on time

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis nanti..Aamiin Yra.....

semoga sis2 yg due dah dekat tu dipermudahkan segala urusan...

Aamiin. Sama jugak, mudah mudahan sebelom due laa baby kelua.