💋

Assalammualikum ibu² smu...sy dh 38week tpi tak ada tanda² nk brsalin lgi cuma baby dlm perut asik mngeras ja...ibu² smu tlong doakan sy ye supaya sy cpt brsalin sblum duedate dan supaya sy dan baby selamat brsalin nnti ye😇 #secondbaby💕

💋
71 Các câu trả lời

aamiin..sy pon dh 38week 5 day masih jgk blom ada tanda2 nk bersalin

4y trước

Sama laaa hrinie 38w5d Tpi tkde tanda2 pun..baby still menendang elok 😂

Semoga kita sama2 dipermudahkan untuk bersalin sebelum due date 🤗

InshaAllah. Mudah mudahan semua berjalan dengan lancar. Amin

aminnn semoga d permudah kan sya 37w 2d blm ada tnda jgk

aamiin.. mudah mudahan semuanya dlm lindungan Allah..

inshaaAllah. smoga dpermudahkn segala urusan..Aamiin

sama la kita. counting days tp x ada tanda apa2 pun

aamiin 🤲🤲🤲 semoga di permudahkan bersalin

aamiin.. smoga dipermudahkan segala urusan nye

Saya dah 38 weeks 4 day masih belum ada tanda