+ve atau -ve ya?

Assalammualaikum Semalam 5 July tarikh period Tapi tak datang juga period nya sampai hari ni Badan memang rasa tak sedap Semalam balik kerja saya try upt Naik dua line tapi samar Masih kurang berpuas hati Saya test lagi sekali subuh tadi Masih dua line dan samar Betul ke saya pregnant? Pada 20 Jun saya ada mengurut sebab tumit sakit sangat Saya juga minta acik urut tu check juga kedudukan peranakan saya Peranakan saya senget kata nya Jadi dia betul kan ke tempat yg sepatutnya Sakit berurut tapi demi utk mendapatkan zuriat saya sanggup sebab suami pun nak samgat anak Lepas berurut saya bersama suami Sebab saya ada google lepas mengurut elok bersama kalau memang merancang nak ada anak Mudah mudahan adalah rezeki saya dan suami timang cahaya mata pertama kami Amin yarabbal alamin Saya dgn suami baru 6 bulan kahwin Tapi memandangkan belah suami dan saya merupakan anak pertama yg kahwin Kehadiran cucu pasti di nanti nanti Malah mak ayah kami jenis sayang dan gemar akan budak budak Suami pun suka budak budak Apa tah lagi saya Doakan saya

+ve atau -ve ya?
18 Các câu trả lời

Positif sis.. Tahniah 💕 take care dear..

4y trước

Yeke, tapi sy risau kalau itu faint line atau evaporate line Terima kasih ya Puan 🥰

In shaa Allah ade rezeki utk awk 🤗

4y trước

Amin yarabbal alamin, terima kasih Puan

Mcm positive. Tahniah sis!

Tahniah sis .. Take care ok ..

4y trước

Alhamdulillah, terima kasih sis 🥰

Congrats! Double line tu 😍

4y trước

Terima kasih Puan 🥰

Tggu lg seminggu pastu cek lg

4y trước

Kawan saya pun ada kata gitu In sha Allah Terima kasih Puan

Insyaallah ada rezeki

4y trước

In sha Allah Amin amin amin yarabbal alamin Terima kasih Puan

+ve da sis..

4y trước

Alhamdulillah terima kasih sis Sy belum pergi klinik lg Nak confirm kan dgn Doc