Jalan tak buka2

Assalammualaikum,saya dah 38w 1d sekarang admit dah 3hari tapi jalan tetap 1cm dah try macam2 sampai rasa giveup.Saya juga ada gbs positif.Ni anak ke2,first sy ceazer.Dan nak try normal tapi tula jalan tak buka2.Esok saya kena induce sebab lama duduk wad.Sy admit sebab rasa sakit dibawah dan ada contraktion sikit.Ada tak macam saya?

3 Các câu trả lời

Jangan give up sis nanti baby dalam perut pun give up, baby boleh rasa tau apa ibu dia rasa .. sis kuatkan semangat tau .. sis jalan bebanyak tawaf ward tu takpun buat jalan itik or cangkung, or sis menari hahaha menari ringan ringan lah .. saya dulu menari dekat ward membantu juga jalan buka 😂

semoga dipermudahkan segala urusan ☺️

sis dh try mnm air kelapa?..