Eymah

Assalammualaikum..mcm2 perasaan skrg?...xsabar..takut layan kontraksi..semua ada..sapa due 8/9?apapun smoga kita semua yg mnunggu tarikh untk melahirkn dipermudahkn oleh ALLAH ya..?

6 Các câu trả lời

Ya Allah sama lah..berbaur perasaan ni..sy due 21/9 .ya Allah moga mudahh lah semua urusan mummy semua baik n selamat..aamiin

5y trước

Tu lh ade jgk perasaan tu😚

Smaaa laa sis sy pon tk sbar .. Tpi dlm msa smaa tringat kontraksi

5y trước

Kn..walaupn ni ank ke4..tp perasaan takut tu ttp ada..apapun smoga kita semua dipermudahkn ya untk melahirkn..

5.9... takut pon ada

5y trước

Sama lh sis..smoga kita n baby baik2 sja ya

Gudluck sis

sy due pn bln 9..smoga kte smua dprmudahkn untuk bersalin..aamiin.. ya robbal alamin..

Semoga dipermudahkan urusan mama, in sya Allah. amin. 🤲🏻