scan baby berapa weeks untuk dengar jatung?

assalammualaikum tumpang tanya. masa saya scan confirmation, 5 weeks 1 day. kantung masih kecil. then saya rasa sakit + gastric pergi scan masa 6 weeks, kantung dah besar cuma doc tak nampak janin lagi. adakah itu normal? dan boleh saya tahu mommies scan dengar jantung & tengok jatung masa berapa weeks ya? #firstpreganancy

6 Các câu trả lời

normal.. rasa doktor beri date next scan 2 minggu lagi lepas tu kan.. 8minggu tu ada rezeki boleh dah dengar & nampak janin..

saya pn gastric pedih ulu hati,awak ada makan apa ubat x untuk gastric tu

2mo trước

ok tq next appointment nk mntak doc,rasa x selesa sgt 🥺

Sy 7weeks dh dgr hb , 5 weeks kantung kosong je

saya scan 7 weeks dah dengar heartbeat

Normal. Saya dapat dgr hb masa 6w

normal. sy 9w baru nmpk.