Berdiri lama

Assalammualaikum.. sya nak tnya.. sya pregnant 7weeks knp bila brdiri lama sya rasa pening loya mcm nak pitam.. pembawakan bby kaa ? #mommybuntu #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

selalunya saya akan cari tempat untuk duduk sekejap kalau dah rasa pitam.. time 7weeks mmg mata selalu berpinau, pitam, pening suma ada.. so jaga diri ye..

maybe low hb. sebab tu rasa nk pitam/pengsan. loya tu biasanya sebab pembawakan baby.