TIADA TANDA HAMIL?

Assalammualaikum. Sy nak tnya, ada tak kebarangkalian wanita hamil tapi tiada apa2 petanda cth: mual2, demam, dll (kecuali upt). ?

11 Các câu trả lời

Tanda2 selain mual, muntah ialah antaranya rasa panas badan nk demam, pening, tak lena tido mlm, kerap kencing, sakit pinggang, kejang perut, takde selera makan, rasa mengantuk, tak selesa duduk/baring, tak selesa pd bau-bauan mcm perfume @ masakan dll. Itu ikut pengalaman sayalah . Apa2 pun tanda2 preggy tu tak sama antara seseorang ibu.

4y trước

Ya..saya kali ni alahan teruk

Mcm saya mengandung mula2 tu x tau sbb batuk2 x berhenti smpi lebih 2 minggu.. sekali pergi klinik doktor nk x ray dia tanya period sy..sy plk jenis period x teratur sbb dh 4 bulan x dtg bulan..jdi doktor suruh check pregnancy test..sekali positive dh 8 minggu mengandung.. tak percaya sbb x de apa2 tanda kecuali batuk2😅

Sya tk ada tnda ap2 msa mula2 hamil, just rsa mls, rsa nk tido jek and rsa lapa sntiasa...lepstu tgn gtal nk cek upt, and then double line klua...😅 Happy gile 🤭

Wasalam. Saya ade tiga orang ank. Hanya ank no3 je ada mual² yg lain tmasuk yg skrg ni lgsung xde tanda² jln harian mcm biase je.

Tanda hamil tak ada smpai disahkan hamil. Check Upt lepas 5 hari delay period, lepastu slowly alahan dtg. Skrg 11w masih alahan.

ikut badan sis..ad yang langsung xde tanda2 mcm muntah2 dan allergic. ad pulak yg sentiasa muntah xbole nk bangun dari katil.

Sye takde tanda. Dah 7 weeks baru start muntah2. Time tu lahh baru tahu pregnant 😅

Ada..sampai kandungan 3 bulan baru tahu diri sendiri mengandung..hehe.

4y trước

Takda..Masa tu Tak terfikir diri sendiri mengandung..😂tapi tu la..rezeki

ada sis..lepas test upt +ve bru kluar semua sakit alahan 😅

Sy xde tnda apa2 pun..lps 2bln bru dtg morning sickness