Emosi Ibu Yang Hamil

Assalammualaikum, Sy 1st pregnancy 9w5d, Sy discover yg sy pregnant masa Sy 4w, Berumur 29thn dan mempunyai masalah asthma dan allergies.. but bila pregnant both triggered jd lg teruk... X ada energy and always MC.... Baru Kawin Bulan 3.. Cuti pun da habis... Bila asyik MC Org asyik pandang slack... Terasa hati tp apakan daya... Bukan sengaja atau mengada2.... Tp sekarang rasa mcm badan sendiri pun dah X kenal... I'm having a quiet difficult pregnancy... But people around me seems like they dont get it as most of them didn't have difficult pregnancy symptoms.... Siapa experience mcm sy..? Sy rasa sgt upset dan down...

1 Trả lời

Saya dulu pun mcm ni. Sis jangan simpan seorang seorang. Cakap dgn husband, takpun dengan kawan baik

5y trước

Husband boleh dnga... Tp bila pergi kerja down lagi.... 😭