sudile doakan beby saya 6w ni beby boy aminnn yaAllahh

assalammualaikum slm sjahtera semua mami2 yg baik hti. alhamdulilah Allah dh rezkikan sy 3kuntum bunga ros yg membeso sht. skrg sy ngandung 6w.mami2 gojes yg baik hti sudilah kirenye doakan kndungan ke4 sy ni beby boy dpt la jd mujahid & imam dlm keluarga kmi. dptle aboh nyer geng hihi aminnn yaAllahh.. mekash yg komen. muahhh cikeddd to all here❣️❣️❣️❣️❣️🤗🤗🤗😇😇🤗❣️

2 Các câu trả lời

jantina bayi da dtentukan masa proses persenyawaan lg.. sperm yg tentukan jantina.. skg cuma proses baby utk mbesar.. semoga sis & baby dkurniakan kesihatan yg baik..

5mo trước

iya tau tu. sj posting gini kot2 diangkt doa mami2 yg baik hti kt sini. mekasih aminnn Allahumma aminnn

insyaAllah aminn3..semoga doa sis dn kuarga d angkat.kawan sy pun baru bersalin..sblm ni dah 4 kuntum bunge..y ke5 ni dpt kumbang alhamdulillah

5mo trước

same2 ☺️