Cara atasi morning sickness

Assalammualaikum semua,ada sesiapa kt forum ni blh share tips,cara atasi morning sickness?tak larat rasa ble apa yg masuk,semua kluar smula #kandungan6minggu#

1 Trả lời

Makan & minum sikit sahaja pada satu-satu masa tapi kerap utk elak muntah. Dah makan minum duduk tegak-tegak selama 5 minit atau sehingga hilang rasa nak muntah. Saya buat mcmtu menjadi baru-baru ni. Sis boleh try.

3y trước

trima ksih sis,da 3ari cuba utk xmkn ubt mual,tp mlm ni trpksa ambil juga..but still kluar juga,berat da nmpk turun