keputihan

Assalammualaikum semua tumpang tnya...cmna nak bg hilang keputihan...sebelum pregnant xad keputihan lgsg...lpas tw pregnant keputihan sentiasa ad...bleh bg cadangan pencuci apa bgus untk ibu mngndung...keputihan tu xtw la truk ke x...wrna putih telur

14 Các câu trả lời

Normal sis...sbb pregnant mmg x period so kite punye cik bunga akn berkulat...kne sllu bersih kn

5y trước

Jangan guna apa2 pencuci masa pregnant sis . Tak baik . Guna air Garam tau air biasa je . Janji tempat tu sentiasa bersih .

Keputihan masa prgnt normal. Lg klu ambil manis mmg keputihan kluar..

5y trước

Ah.. jadi kena kurangkan ambil.. sya klu hari ni ambil manis esok mesti kuar keputihan.

Wslm. Kena tukar panties selalu, sentiasa lap kering.

Normal sis.. Byk minum air masak/mineral k🌷