Sudah bernikah tapi belum 'bersama'

Assalammualaikum semua. Saya telah bernikah pada pertengahan Disember 2019. Hingga kini kami masih 'belum bersama' secara sempurna. Pernah cuba 2 kali tapi gagal. Pertama gagal kerana suami pancut awal diluar, percubaan kali kedua gagal kerana kedua2 belum bersedia hinggakan saya tidak rasa rangsangan dan tidak 'basah'. Soalan saya: Boleh Tolong bantu saya mengenai masalah ini? Adakah saya masih dara? Memandangkan kedua2 percubaan tiada darah/tembusan ke dalam Faraj. Perkara ni mengganggu emosi saya dan saya amat sedih dengan masalah ini. Saya risau masalah ni belarutan dan menyebabkan hati wanita menjadi tawar. Mohon jasa baik untuk bantu masalah saya. Terima kasih. May Allah bless u, readers.

1 Trả lời

Wasalam. Kena tembus dulu. Maybe husband takut..sy pun 3-4 hari baru darah pecah habis sbb selaput tebal.