Ubat Calcium Carbonate

Assalammualaikum hi semua. Saya nak tanya ada sesiapa pernah makan ubat ni ke ketika hamil? Apa makanan yg perlu elak ketika hendak makan ubat ni? Saya confiussss 🥺🥺🥺 semoga ada yang boleh beri jawapan. Terima kasihhhh 😘🫶🏻#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Ubat Calcium Carbonate
2 Các câu trả lời

Sy mkn ubat ni. sbb xblh nk consume susu. kena makan asing dgn ubt tmbh darah. mksdnya klu mkn ubt ni dlu, kena jarak 2 jam baru mkn ubt tambah darah. Dan vice versa

1y trước

Okay baikk. Terima kasih awak 🫶🏻❤️

Susu je sis Lepastu tk boleh makan sekali dgn ubat zincofer dan seangkatan dgn nya

1y trước

Maksudnya lepas minum susu tak boleh terus makan ubat ni lah ye?