anak tak sah taraf ..

hi assalammualaikum semua , saya dah mengandung 11 week , anak saya luar nikah … bukan saya taknak kawin tapi kewangan tak cukup 🥰 … tapi saya nak tanya dekat sini macam mana ya kalau nak bukak buku pink , perlukan sijil nikah atau boleh pergi je cakap nak bukak buku pink , mintak maaf ya kalau salah cakap 🥰 #firstbaby #ingintahu

7 Các câu trả lời

call kk berdekatan kata nak buka buku pink. nnt nurse bg tarikh. tanya la dia ada kena bawa apa2 tak. kadang kk lain tempat lain nak nya. nnt masa dtg tu awak kena tulis detail dkt maklumat tu bahagian bapa kosongkan je. klu nurse tanya kata tak ada. semoga dipermudahkan ya. call segera tau nnt nurse bising kalau buka lambat sgt sbb awk dh 11w tu

12mo trước

terima kasih atas perkongsian 🥰🥰

klu sis orang islam sy harap sis betul2 dh bertaubat ye daripada dosa zina. nnti mcm2 mana pun kena usaha untuk kahwin jgk tau. smoga dipermudahkan urusan sis dan bakal bayi yg dilahirkan ♥️

masa sy buka buku pink haritu ada juga yg mcm kes sis, blm nikah. dorg bukakn ja..jnji bgtau dgn jujur, buka buku mcm biasa ja...tp nnt akan dpt tag kuning la kt buku pink.

call kk berdekatan, ceritakan keadaan awak skit. Misi faham je . nnti misi bgthu apa yg perlu dibawa Dan set tarikh utk dtg buka..

Boleh je awak pergi kk cakap nak buat buku pink, nanti sis bagi copy ic, bill electric je pastu gmbr scan baby

12mo trước

ouhh terima kasih yaa 🥰🥰

sama la kita. saya pon x buka lagi buku pink. dah 11w. semoga dipermudahkan urusan awak❤️

pergi je buka