Mencari ibu susuan

Assalammualaikum.. Saya nk cerita sikit , Saya mommy kepada Putri yang berusia 2 bulan.. Saya ada masalah dengan susu badan saya yg semakin drop.. saya happy dan saya okay sgt2.. cuma ad masa tu sy terlalu banyak berfikir tentang kerja.. Sekarang sy buntu. Saya dah lepaskan segala tentang kerja dan focus pada Putri tapi still drop .. Hm Saya kesian tgk Putri , skrg dia more susu Fm tp berak semua cantik , takde mslah cuma bila nak biyak tu agak kesian sgt sbb dia terpaksa teran.. Kita yg dewasa ni kalau biyak tak nak kluar pon kita teran kuat kan . ini kan baby , hm.. hati sy sbg mommy agak sdikit terluka sbb xdpt bagi susu badan pada dia.. Mindset saya dh target nak susu kan Putri hingga 2 tahun tapi takde rezeki .. Ada sesiapa yang bole bantu saya? yg sudi jd ibu susuan kepada Putri?? atau yg tahu mana tempat bole saya contact berkenaan ibu susuan?? Saya hargai sangat pertolongan korang . Bantu saya mommys.. Ngri Sembilan

6 Các câu trả lời

cb pijit pd tuh..lpstu mnum booster susu tuk tmbh susu bdn,lpstu bykn mkn sayur&jus&mnum air kosong..mkn tratur&mkn snack2 (buah,kacang2 lain2)jgn stress kl stress susu bdn drop kurang&bby hisap lgs pd puting bagi rangsangn nnt lma2 ok lah byk.. slmt mncb

3y trước

tq awkk !! sy akn cuba!!!

sy stress nak banyakkan air susu. dah cuba mcm2 tpi air susu mkin drop. dri tak stress jdi stress😢.

3y trước

awak pon jangan stress awak😭

sis try contact dengan puan fazila di ig noorfazila_bt_abdul_rahman.. kaunselor laktasi.

Cuba mkn lobak putih..dia menambahkan susu badan..moga ada rezeki sis nk susu kan ank sis

3y trước

Insyallah sis trima kasih tau!

sis mkn syur yg bleh kn ssu kuar byk..sis ggle dlm tu byk info..smge dpmdhkan

3y trước

insyallah sis saya akn konsisten balik 😌

01110918127 no saya