Perut terasa sakit setiap kali makan , bila urut pun tak lega

Assalammualaikum , saya nak tanya kenapa setiap kali makan mesti perut terasa sakit sangat sehingga pagi , sedangkan saya makan setiap 3 jam tapi tak banyak sekadar alas perut sahaja , tdi saya cuba makan gaviscon double action alhamdulilah nampak lega sikit kemudian jadi balik sakit perut , Btw gaviscon bole ambil ketika pregnant ke ? Kadang2 susah nak tidur sbb perut sakit , pergi klinik doc kata angin sahaja dan doc tak bagi ubat apa2 hhmm , mintak bantuan apa perlu dibuat ya ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh makan.

2y trước

Okeyy terima kasih