Tanya Pendapat mommy semua 😣

Assalammualaikum ... Saya nak tanya hari nie anak saya dah 24 hari tapi tali pusat dia belum tercabut lagi ... Adakah normal ? ada sedikit rasa risau ... boleh bantu saya tak mommy semua ... First baby tak ada pengalaman lagi ...

Tanya Pendapat mommy semua 😣
13 Các câu trả lời

jgn time mndi je gune ubt tu..kalau blh kerap..time tukar pampers

3y trước

Dr pic y sis bg ni..nampak pusat bb tebal lg..kalau sis nk kepastian g klinik lh tgk doc ckp pe

ambik kapas dap2 ubat Kawasan pusat banyk siket

3y trước

misi kesihatan tau x..biase die tye..klau x g klnik la..tp klau pusat tu x bernanah rse xde ape2

sis cuci pusat kerap x dgn ubt y misi bg

3y trước

dah ... kali ni dah masuk 3 botol ubat cuci tu ...