Anak sulung kerap menangis,

Assalammualaikum, saya nak share sikit tentang anak saya Nur Khodijah sekrng umur dia 3tahun 7bulan, anak saya yg ni selalu menangis, main2 kalau menangis tu normal budak2 kan.. saya tak heran Sgt.. tpi bende tak ada apa2 pon dia menangis jugak. kdng2 saya nk balik uma mak saya sendri pon saya mlas, sbb anak saya mcm ni.. org bukan suka. org lagi menyampah, dan menyala kn mak dia.. betul tak? siapa ada anak yg suka menangis mcm anak saya?? boleh kongsikan tips untuk anak yg mcm ni tak?

4 Các câu trả lời

Sme lah ank sy tapi ank sy baru 3 bulan...sampai tk tahu nk buat ap dah