Anak pertama

Assalammualaikum, saya nak kongsi kan anak pertama saya girl, dia susah makan nasi.. kalau yg merapu-rapu tu dia makan.. sekarang ni saya buntu mcm mana saya nak sruh anak saya makan nasi.. susah lah saya nak kene paksa dia, dkt tangan mesti kene anak rotan atau hanger baru dia nk makan.. mcm mana nak sruh dia kerap makan dri makan yg merapu-rapu tu..

5 Các câu trả lời

Beli kiddit ubat selera mkn, ade jual kt shopee. Sy guna tu utk ank.. Pkai dgn istiqamah, insyaa ALLAH akn nmpk hasil yg baik. Hujung2 nt mak sdri letih nk bg mkn sbb kol 10 mlm ank nk mtk mkn nasi plk. Hahahaa..