Cepat penat

Assalammualaikum.. nk tnye ibu2 dlm ni.. nomal ke klu 19w cpt rase penat.. sye skng rase tercugap2 skng ni..

15 Các câu trả lời

Waalaikumusalam.. samala saya pon penat semacm.. naik tangga da mcm apa tercungap2.. hehe rasa normal ja ibu mengandung cepat penat.. bdn lesu ja ni.. esok masuk 20w.. semoga semua sihat2 je ya

Mcm sy. Masuk je 19w penat lain mcm. Sblm 19w balik kerja terus buat kerja rumah memasak, lipat kain, iron baju semua okay je. Masuk je 19w balik kerja dah lemau mcm kain buruk 😂😂

Jangan kate 19weeks..sy yg baru 15weeks ni pon dlm kelemasan xcukup nafas bila banyak gerak...tapi paksa jugak banyak kan berjalan....😂

Normal tu sis.saya dulu dari mula pregnant sampai lah nak bersalin mmg sentiasa rasa penat.x boleh nak berdiri atau berjalan lama2

Lain org lain puan. Insyaallah normal, bykkan berehat ye. If buat kerja, rasa penat kena rehat jgn teruskan jugak. Dah rehat baru sambung.

Sama laa kita sis....da nk msuk 23 week ni.. Naik tgga tgkat 3 mengahnyee xley bncg..student tgok pon kesian kt cgu..😂

wsalam. normal dear, saya pulak bukan rasa penat je malas pun menjadi jadi 😂

normal..lg besar lg tcungap2...skrg sy da 35w...mengah dia lain mchiam🤣😂

Sy baru 12w pon dah cungap ..apatah lgi 20w+ .. adehhh

15w..baring pn boleh rasa tcungap penat😅😅