Mata merah muka naik bintik merah

Assalammualaikum, nak tnya baby saya 7 bulan 9 hari. Lately ni dia kerap gosok mata even baru lepas bangun tidur. Pastu ni saya nampak makin merah keliling mata dia kenapa ye ? Jadi risau plk saya. Perlu ke saya bawak dia p klinik check doktor ? #babyfirst #takdepengalamanlagi #mintakpedapat #terimakasih_yg_sudah_jawab

1 Trả lời

Hi mommy, ya perlu jumpa doktor. Jika mommy ada kerisauan tentang kesihatan anak (terutama bayi 2 tahun kebawah) perlu segera ke klinik berhampiran.