7week cuma nampak kantung

Assalammualaikum n good morning mommy2 sekalian..mau tnya..kalau sudah scan..tapi cuma nampak kantung saja..boleh ka buka buku pink..sebab sebelum ni ada sejarah kguguran..tapi time tu tidak sempat buka buku pink..

1 Trả lời

Waalaikumussalam sis.. kalau sy, sebab dah pernah dua kali miscarriage, sy tunggu sampai ada denyutan jantung baby baru sy buka buku pink.. sy pegi scan baru2 ni pun masa dah 10 minggu 😅 sy doakan yg baik2 juga utk sis.. 😊💖

5y trước

Aamiin insha Allah sis.. 😊💖