Boleh ke minum air safron ?

Assalammualaikum hi mom,saya Pregnant 7weeks sekarang,boleh ke amalkan minum air saffron ek?#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

xslh sy boleh minum masa dh masok 2nd atau 3rd trimester. awal2 ni tak digalakkan.

1y trước

most wc awak❤️. sbb sy haritu pon nk amalkan awal2. tengok review psl safron ni. bila baca info rupa nya awal2 xboleh amalkan lg

pregnant last year sy amalkan minum saffron, tapi masa 3rd trimester je

1y trước

Tulah ada yg kata ok ada yg kata tak