SEMBELIT 😭

Assalammualaikum mommy2 sy preggy 6 bulan.. now tgh fasa sembelitt 🥲🥲 dh 4 hari sy susah nk poo poo.. apa solution utk atasi sembelit ni yee. Sy stress lah tak pernah2 sy tak berak 1 hari rasa lain mcm pulak bila tak berak ni 😭

4 Các câu trả lời

waalaikumussalam.. sy pun sembelit jugak.. tiap kali sy rasa susah nk poo poo, sy mnum air masak byk² n mkn buah oren.. confirm lps tu rasa nk yak

Hari tu pun sy sembelit teruk.. lps mkn yogurt bru msuk tnds

mkn buah papaya sis, insyaallah ok. mmg lancar

try makan buah naga pink tu, konfirm lawas.