Nipple puller

Assalammualaikum mommies semua saya nak tanya ada sesiapa pernah pakai nipple puller ni tak. Saya baru nak masuk 5 bulan 19weeks sekarang ni. Payudara saya puting tak timbul, kedua2 belah rata. Jadi saya hanya niat ikhtiar. Nurse ada ajar cara keluarkan puting tapi saya selalu lupa dan masih tak berapa pasti cara guna tangan berkesan atau tidak. Saya ada guna tak sampai 5 minit ada keluar sedikit cecair sepeti gel warna putih. Saya dah basuh dulu sebelum guna. Arahan yang saya baca boleh guna sebelum 6 bulan. Sebelum 3rdtrimester. Normal ke ya cecair putih keluar ?#firstbaby #firstmom #ingintahu

Nipple puller
1 Trả lời

Susu kot putih2 Tu. try je smpai nipple timbul. insyaALLAH ok