Jatuh melutut

assalammualaikum mommies. nak tanya, ada sesiapa pernah jatuh melutut? mommies buat ape ye lepas tu? tros pergi check atau stay rumah. tengok keadaan perut badan dulu ke macam mana?? btw pregnant 21w #bantusharing

2 Các câu trả lời

masa ank 1st sy tjatuh melutut dpn kk, kebetulan masa tu ada appt. terus misi bawa jumpa dktr and scan. mmg sy tak rasa apa cuma nk pastikan bby kt dlm baik2 saja.

2mo trước

owhh yeke. ermm. itu la. ingt nk pi check jgak. terima kasih mommy