Sample Air kencing dari rumah

Assalammualaikum. Maaf ya kalau rasa topik ni macam tak patut ditanya, ada sesiapa pernah bawa sample air kencing dari rumah untuk checkup? Saya bertanya disebabkan kebersihan tandas KK agak kurang memuaskan dah agak leceh untuk buat. Jadi nak bertanya, ada sesiapa pernah buat? Dan result ada apa apa gangguan tak? Anggaran bacaan air kencing 30minit lepas

1 Trả lời

Saya setiap kali checkup di kk bawa sample air kencing dari rumah sebab sebelum bertukar kk ke semenanjung saya checkup di RSAT Sibu mereka dah provide botol kecil sample air kencing untuk dibawa setiap kali checkup. Jadi bila checkup di kk ni saya cuma ke tandas untuk tuang sample dalam cup yang kk bagi je.

2y trước

baik. terima kasih ya