trimster k-3

Assalammualaikum ..maaf brtnye .. ad x ibu2 mmi2 mma2 smua yg mgalami kputihan ??? kdng2 smpai gtal da x selesa ble bnyak.. ap korng buat ye ??

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt Saya p klinik check Doctor ambil sample hantar lab takut jadi infection bahaya pada baby So far saya okay Doctor kata cuma pembawakan Lepas bersalin dah okay

4mo trước

Doctor masukkan mulut itik tu then ambik sample keputihan sikit… Kalau gatal, hijau, antara tanda infection