Sembelit

Assalammualaikum ,ibu2 . sepanjang 29w mengandung , baru kalini saya sembelit . dah duahari tk buang air besar . apa mkanan yg patut saya ambil ? Niy ank first . tanya mak pun , mk 19thun tk mengandung since kelua adik bongsu saya . dah bnyak yg mak saya lupa katanya . ada any suggestion tk ?

1 Trả lời

da try makan betik x? 😊

5y trước

alhamdulillah skrg da okay. tpi taketime jugak hehehhe. ade la bebepre kli mcm ducolax hahahahha. ubt smbelit sbb da cube natural way but cannot 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣