Minum Susu Ibu

Assalammualaikum, Hye.. Sy dah 16 Weeks. Doktor banyak kali pesan dah kene start Minum Susu Ni. Sy Bukan Jenis Minum Susu. Mummy2 Semua Boleh Suggest Susu Ape Yg Ok Untuk Sy Start? ?

6 Các câu trả lời

Maaf la..bukan nk confem full cream.. kadang susu tu jadi muak .. Baik minum yg low fat..rasa dia nipis jer.. Susah2 ambik jer pil kalsium..😅

5y trước

Ada..terus tanya ahli farmasi tu..Ca CO3

Sy minum Fernleaf full Cream, Dutch Lady.. Org tua2 kate susu tu elok utk mommy preggy

Sye pn bkn ske sgt mnm ssu, jd sye beli ssu yg fresh milk je, cri yg low fat..

sy muntah bila minum susu. so sy makan supplement ostematrix. xpromote, cter aje.

freshmilk pun ok je..

Susu HL