Bakal ibu muda

Assalammualaikum.. hari nie kandungan saya dah 38 weeks.. selepas beranak status saya bertukar.. dari sorg isteri kepada seorg janda.. Doakan saya kuat utk tempuhi semua dugaan nie.. Dan kuat untuk anak.. ?

48 Các câu trả lời

Semoga dpermudahkan urusan sis, & keep positive.. Anak tu pembuka rezeki...

5y trước

Aamin .. Trma kasih

Semoga diberikan kekuatan mommy. Masih ada baby yg perlukan kamu

Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan anak. Aamiin 🤲🏻

5y trước

Aamin.. trma kasih

Semoga urusan bersalin dipermudahkan sis....kuatkan diri ya....

5y trước

Aamin.. Trma kasih

Smg terus kuat sis.. Smg Allah permudahkan segala urusan sis..

5y trước

Aamin.. Terima Kasih

Semoga di permudah kan segala urusan..kuat ya sis demi baby...

5y trước

Aamin .. Trma kasih

Inshaallah sis semoga kuat ye tempuhi segala nye... 🤗

tabahlah sis.... insyaallah ada hikmah disebaliknya

Be strong sis..Allah with you💪🏻

semoga dipermudahkan segalanya.... tabah yee