14weeks 6day

Assalammualaikum haiii mommy2... Akhirnya teka teki selama ni terjawab.. Saya keguguran Dan Tanpa perasan darah yg turun tu adalah darah keguguran.. 😭. Dan dapat tahu juga doctor sahkan sy Ada pcos... Hormon tak stabil... Sebab sy berbadan besarkan.saya kena loss weight sedikit untuk pregnant next time...pemakanan Dan persekitaran amat La main peranan yg penting. Doakan saya untuk next Prengcy.. #ttc8tahun #Pcos_Fighter

14weeks 6day
3 Các câu trả lời

saya doakan untuk awak ya. go mommy. jangan sedih. InsyaAllah, ada rezeki lagi.

5mo trước

terima kasih sis.. doakan sy ye