help me friends

Assalammualaikum, hai semua.. Saya nak minta pendapat berkenaan anak pertama sy.. Hujung bulan ni genap dia 3tahun.. Permasalah sekarang, anak sy kuat sgt merenggek dan menangis yang melaung laung.. Banyak kali sgt2.. Sampai sembab mata.. Sy risau kesihatan dan mental dia.. Dia selalu pukul adik dia, lempang pipi, tepuk dada adik, tolak adik.. Kejap ok kejap tidak.. Dia stay at taska kalau sy kerja.. Setiap hari taknak g school.. Tak cakap apa2 dah nanges2 cakap taknak g school.. Rungsing kepala saya sebab risaukan dia... Mohon pendapat dari kawan2.. Mungkin ada yg berpengalaman..

help me friends
27 Các câu trả lời

Dlm diam2 btter pergi spotcheck keadaan taska..something wrong

Ada mslh kt taska maybe. Try pujuk tye elok2 knp xnk g school.

Cuba jumpe penjaga taska dulu tanyakan perihal anak sis..

Something happened at school?

ada prob kot kat taska 🤔

5y trước

tanya la.. pujok dia citer atau tunjuk kenapa

Comel adik ni.. 😊

Dia dah pandai bercakap?

5y trước

kalau autism, camera pun dia xnak pandang. mcm hidup dlm dunia sendiri. tgk adik comel ni pandai posing sy rase mslh dekat taska