Single Mom ..

Assalammualaikum.. Hai ... saya single parents and first baby ... now dah 32 weeks ... Boleh tak mommy semua share keperluan and persediaan yang saya perlu buat untuk bersalin ? and how process bersalin nanti sebab saya belum ade pengalaman ape2 ... Risau juga ... and kebiasaan ye first baby bersalin awal before due ? betul ke ?

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam..tk jg awal..sy first induce..second pun lewt..tp tk induce..yg 6 ke induce smula..brg yg pnting utk bby je..lampin.bju.bby wipes.topi.bedung. blh cek list kt google..time pkp ni tkde brteman..so kna details skit..utk kita mkanan sgt perlu..pad.stokin.bju sepasang je time nk blk..kt hospital pkai bju diorg

Waalaikumsalam semoga adik dan baby dlm lindungan Allah,antara brg² penting yg harus ada : baju dan seluar baby topi sarung tgn & kaki bayi pampers barut @kuritaa tuala kain bedung barang² mandian baby minyak telon BARANG MOOMY : Underwear Baju utk pkai time discharge maternity pad stokin tu jer🤗🤗