check up

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua nak tanya kalau kita check up di klinik swasta buku pink kita kena buat juga ke?

4 Các câu trả lời

Kena sis, tanya klinik swasta tu.. Nak buat buku pink.. Even sis dtg tiap bulan kat klinik tu utk check up, klu tak buka buku, nnti nak bersalin nak bawa apa g hospital? At least kena ada buku rekod antenatal check.. Nak bersalin kat mana2, mudah.. Antenatal check up klinik swasta sama je dgn kkia..

waalaikumusalam, ikut sis kalau sis nk trs check up swasta smpai besalin xd buku pink pun xpe jnji hospital tersebut ad kad rekod sis..mcm sy mula2 xtahu sy g buat buku pink pstu check up swasta smpai bsln buku pink xguna pun sbb klinik swasta ad kad rekod klinik msg2

X perlu sis..sy fully checkup swasta..nk bersalin hosp kerajaan x ada masalah pun

4y trước

terima kasih

kena buat jgak sis.kenapa x kerajaan je

4y trước

kena buat.sbb buku pink penting