Sebulan keguguran kandungan 3 bulan

Assalammualaikum dan haiii smua, sya nak tnya sape kat sini pernah keguguran, lepastu badan dia berkembang dgn jayanya 🫣. Sya da sbulan gugur masa kandungan 3 bulan, smua cakap badan sya berkembang, bleh ke sya nak start exercise mcm biasa? Ad sapa2 pengalaman mcm saya

2 Các câu trả lời

saya lah tu! haha sy pregnant 2 bulan cmtu je tapi berat naik banyak. Lps gugur makin kembang gituuu. mkn Pon selera kemain time pregnant tu,mybe sbb tu naik bnyk kilo. bila dh gugur mmg org ramai tegur Bdn makin kembang tu. sy xstart² Pon eksersais. Bru ni plan nk diet and bersenam tapi alih² lekat. xperla smbung lepas bersalin lah diet.😂 awk kalau nak senam buat yg basic² dulu yg penting start senam tuuu...

1y trước

Sama la makan selera asyik laparr je 🤣. Alhamdulillah dah lekat syukur, jaga diri leklok. Doakan kite ad rezeki jgk lepasni ❤️ Sya pon fikir nak buat basic2 je exercise

Jika tiada czer, boleh je exercise mcm biasa. Ikut ketahanan diri