twins

Assalammualaikum admin dan rakan2. Saya dah 1 bulan preggy. Masa awal bulan 6 mmg check upt terus naik 2 line. Adakah hcg tinggi, lepastu perut mmg besar walaupun baru 1 bulan. Berat badan mmg naik mendadak drpd berat yg dahulu 50kg. Tinggi saya 166cm. Biasa kalau tinggi perut even baru 1 month belum nampak sgt. Ni dah kira besar juga. Punggung kedua2nya kerap sakit. Perut masuk angin dan sebu sbb kt rumah mmg jarang pakai stokin sbb baru 1 bulan lebih. Mmg byk makanan x boleh masuk. Adakah saya hamil anak kembar? Ada tak mommy2 yang ada pengalaman hamil twins. Tq rakan2

1 Trả lời

Klu mahu kepastian. Boleh try scan transvaginal. yg ni lebih clear dri scan perut biasa.