pejal dan bertali

assalamm.. saya skrg dh 9week . cuma nk tanya normal ke keputihan pejal warna putih jernih dan pnjang bertali? saya x sure sbb apa tp seingat bnda tu kluar after bersama dgn suami. masa lain rasanya takdak ... bahaya ke mcm tu ?

2 Các câu trả lời

Normal sis. Kemungkinan ada masalah keputihan semasa mengandung. Nanti sis buat check up dengan KK, Bagitahu nurse. So nurse boleh ambik sampel keputihan semasa mengandung.

Normal sis.. Kalo keputihan btuka wrna, berbau, n gatal2, kne cpt2 refer doc..