Baby Kick

Assalamaualaikum hai mommies. Siapa yang dah 20 weeks+ and da rasa baby kick . cuba share rasa first kick macam mana .😁😁🥰

3 Các câu trả lời

hi sy 20week baru rasa jelas dia kick tapi kick manja ii jee lah. lagi ii time mlm kalau usap sambil berborak dgn baby mmng jelas dia kick banyak kali happy kot dgr suara mommy dia🤣

alhamdulillah sy..feeling nikmat dan syukur;),.. first2.rasa vibrate..lama2 nmpk oerut kita ternaik2

ngilu rasa, sbb anak first czer dan skrg prgnant second ada cyst besar kt ovari kiri 😅