SAKIT PUNGGUNG KIRI

Assalam..Ade x spe2 Kat sni sakit punggung Masa hamil..sakit smpai xleh berjalan,bergerak Dan solat..solat xleh rukuk Dan sujud sbb sakit teramat sgt..Sy tkut nk berurut cuma letak myk sj ditmpat sakit..g Klinik doktor bg cream sapu Dan Panadol tuk than sakit huhu..now 25w..

1 Trả lời

saya pernah macam tu.. dekat 3minggu jugak sakit yg sgt2, nk berjalan tu menapak 1 per 1... nak duduk atas kerusi pon slow motion jee... nk diri pon sama.. g hosp doktr bgi cream sapu n panadol. punca sye jdi macam tu sebb g ankat barang berat n aktif sgt smpai saraf pinggang membengkak... uishhh nagis jee mse sakit. law baring nk bgun ape semua mintak tolong suami... smpai berhenti kerja sebb sakit sgt + alahan teruk. tapi mse tu sye bru nk masuk 16w camtu

5y trước

Ok awak..klu xthn sgt nnt Sy akan amik Panadol doktor Kasi td..setakat ni mmg sapu cream je Dan Cuba x gerak byk2 sgt..ujian Allah bg sbb hadiah yg lebih besar menanti..baby👶🥰..tq ye share dgn Sy tips ni..rse x kesorangan menanggung sakit ni..Ade geng yg sama2 melaluinya..tq sis aimi 😘🌹