Oksigen

Assalam sy mengandung 1st bby, n Now 6bulan lebih, adakah normal waktu ini bila tidur kita seperti kekurangan oksigen. Sy perasa dah beberapa hari sy tdur seperti tercungap2 tak ckup oksigen.

14 Các câu trả lời

Normal sis, sbb baby mkin mbesar dan menolak organ2 kita..cri posisi yg selesa utk tido..

4y trước

Ke kiri ke kanan sis...Tiap sejam dua terjaga...Huhu...Tq respon

Normal..tinggikan bantal..sy pekej sekali dengan HeartBurn...

4y trước

Tu la sy ingatkan sy xsihat tp bila bgn xla teruk sgt rasanya...Time tdo je sejam dua terjaga tercungap2 rasa mcm br lepas berlari...tq sis

tidur mengering sis.. kalau telentang mmg sesak nafas

4y trước

Iya ah mengiring, kiri kanan sis...

Normal sis klu tetiba jadi mengah2 & tercungap2

Kena tinggikqn bantal tu... tukr posisi tido normal tu sis

4y trước

Baik...InsyaaAllah...Tq advice sis

Sama la sya sis .. kdang rasa mcm x cukup nafas je kan

Ad.kadang2. Lpas tu Sy tidur mengiring ke kiri

sis kena sentiasa tidur mengiring ke kiri

4y trước

Sy baca kna bring sblh kiri, tp hakikatnya klo bring sblh kiri lg mengah sy. Hadoi.

Normal sis.. Tnggi kan bantal ms tido

4y trước

Baik sis...Tq advice

Waaalakumslam.. Yea .. normal