Berat Badan 120kg

Assalam smue.. Sye nk tnye mcm mne nk turunkan tekan darah tinggi dan kencing manis???ad ap2 suggestion x.. Sye tnye jew.. Sye xde pn penyakit tu cme tkut nti nk bt buku nurse kn nk chek darah tinggi n die sruh mnum air gula..

1 Trả lời

Try check dekat farmasi/pathlab/bplab dulu bp dgn kencing manis tu sebelum gi check dengan misi. Kalau keputusan cantik tak perlu risau, kalau x cantik baru try cari ikhtiar balik. Air gula memang wajib lah kena minum sebab berat dan bmi tak cantik. Ramai je badan besar tp air gula cun tak sangkut, yg badan kecik air gula sangkut.

5y trước

Ooo.. Ok tq