EDD for irregular period

Assalam smua nak tanya. Saya ni irregular period. Pastu 2 weeks ago scan kat kk size janin 8w0d which made my edd 13/11/2023. Pastu genap 2w repeat scan kat kk lagi sbab diorng nak confirmkan edd. Bila scan size janin 10w3d (terlebih 3 hari) which made my edd jadi 10/11/2023. Tp kat re-edd tu doctor tulis 13/11/2023 follow edd tu katanya. Mmg camtu eh? Bukan spatutnya 10/11/2024 ke sbab size janin masatu dah 10w3d.

1 Trả lời

scan ultrasound ada tolerance. klu just beza few days, akn follow edd asal

1y trước

if period irregular, normal edd kerap bertukar. just ikut apa yg dktr dh take note ok 😊