INGIN TAU

Assalam semua..sy nk tanya kat sini jika ade yg pernah mengalami sendiri@tau blh share dgn sy...sy skrg dah 7w... Isnin depan baru jumpa doc dan buka buku pink... sebentar td ada rasa sakit perut...sy p tandas nk cek.. tgk ade darah sikit..sy hidu mcm bau period... pernah tak masa hamil tiba² darah period dtg ..samada menjadi@tak?sy redha je...ni pregnant yang ke 3. ..yg kedua pernah keguguran masa 2017

1 Trả lời

Kalo spot sikit tu biasa pd separuh org pd awl kehamilan....

5y trước

Maksudnya cam ne tu?