Kantung Rendah Dari Kedudukan Asal

Assalam semua ,,td sy pergi scan.. pastu doktor cakap kantung sy rendah dan kedudukan sgt dekat dgn pintu rahim . sy nk tnya ,, ad tak sesiapa yg pernh ada pengalaman mcm ni ?? 🥲 Ada tips tak untuk buat kedudukn kantung tu duk ats balik..🥲risauu sgt dh ni🥲 5week3day#ingintahu #bantujawab #newmom #bantusharing #naktahusangat

Kantung Rendah Dari Kedudukan Asal
2 Các câu trả lời

Semoga urusan dipermudahkan... Jangan down para ibu hamil chaiyo

7mo trước

InshaAllah

limit aktiviti lasak buat smntra. klu ada spotting pergi check.

7mo trước

Ye ,,thank youu 😕